Ristorante Pizzeria Da Piero

Het eerste dat je opvalt bij het betreden van Ristorante Da Piero is de inrichting. In plaats van een doorgaans donker restaurant vol Italiaanse landschappen en lege flessen Chianti aan het plafond tref je een sfeervolle ruimte aan met abstracte wandschilderingen van een Italiaanse kunstenaar die de figuren verbeelden uit de Italiaanse Commedia dell’Arte. De hartelijkheid waarmee eigenaar Piero Messercola je welkom heet in zijn restaurant brengt je al gelijk in een ontspannen sfeer.

Na plaatsgenomen te hebben aan een van de stemmig, doch eenvoudig gedekte tafels of aan de grotere groepstafel onder een sfeervolle kroonluchter maakt een eerste oogopslag op de menu kaart je gelijk duidelijk dat Da Piero zich niet alleen in het interieur positief onderscheidt van andere Italiaanse restaurants.De kaart biedt een uitgelezen en ruime keuze uit de mooiste antipasti, tussengerechten, vis- en vleesgerechten en desserts uit de Italiaanse keuken.

Mensen moeten zich in Italië wanen als zij hier eten, en daarom ben ik terug gegaan naar de authentieke Italiaanse keuken. Italiaanse gerechten met verse, authentieke Italiaanse ingrediënten. Bereid en geserveerd door Italianen.

De koks schuwen het niet om ook meer kostbare ingrediënten als kreeft en truffel in de gerechten te verwerken. Maar daarnaast serveren ze je ook graag een overheerlijke pizza.Door de verscheidene, zelf samengestelde recepturen zullen ze je ook hiermee zeker verrassen. Wil je je helemaal laten verrassen dan kun je overwegen te kiezen voor een elke week wisselend  drie of vier gangen verrassingsmenu. Je kunt daarbij zelf de keuze maken of je kiest voor de vis danwel vleesvariant. Een uitstekende maaltijd is vaak niet compleet zonder een passende wijn. 
De uitgebreide wijnkaart geeft je dan ook een keuze uit de moosite Italiaanse rode en witte wijnen. En aan het einde van de avond is er ook bij Da Piero natuurlijk de rekening. We zijn er van overtuigd dat deze je ook in plezierige zin zal verrassen.